Kom in actie

TIP helpen of ondersteunen kan op de volgende manieren:

1. Vrijwilliger worden

Wij zijn op dit moment opzoek naar de volgende vrijwilligers:

Heb je wat minder tijd? Ook voor eenmalige activiteiten zoeken we vrijwilligers! Neem dan contact op via tip@innercityproject.nl of kijk op onze Facebook pagina.

 

Beloningsbeleid

De medewerkers van de Stichting The Innercity Project, vertegenwoordigd in het bestuur, de stuurgroep en de medewerkers op de woensdag en-/of donderdagavond verrichten de werkzaamheden op vrijwillige basis. Zij ontvangen geen vergoeding voor de werkzaamheden. Ook is er geen sprake van een reiskostenvergoeding. Wel ontvangen de vrijwilligers jaarlijks een attentie.

2. Sponsoring

Als bedrijf kunt u The Innercity Project sponsoren op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door als medewerkers van een bedrijf een vaste avond per maand als vrijwilliger aanwezig te zijn.

Een andere optie is door af en toe de maaltijden te verzorgen of de kosten van enkele maaltijden te vergoeden. Daarnaast is het mogelijk op donderdag een activiteit te doen, bijvoorbeeld muziek of een knutselactiviteit.

Wellicht zijn er andere mogelijkheden die passen bij de kwaliteiten van uw bedrijf? We maken graag een afspraak om met u de mogelijkheden te bespreken!

3. Diaconaal Project

Met een gift of een collecte van een kerk zijn we erg blij. We hebben inmiddels ervaring met diaconale projecten. Daarin gaat het niet alleen om het geven van geld, maar juist ook de inzet van mensen. The Innercity Project is een goede manier om kerkleden daadwerkelijk en praktisch te betrekken bij het werk voor daken thuislozen.

Een voorbeeld is De Immanuelkerk van Krimpen aan den IJssel. Deze kerk steunt The Innercity Project in een diaconaal project. Veel gemeenteleden zijn al langs geweest om te helpen met eten koken, de gasten op te vangen. Diverse gemeenteleden zijn ook vaste vrijwilliger geworden.

Wilt u in uw kerk ook zoiets starten? Neem dan contact met ons op, we komen graag langs voor een presentatie.

4. Gebed

Gebed is een van de pijlers van ons werk. Gebedssteun vanuit betrokken gemeenten is voor ons een bemoediging én een noodzakelijke geestelijke ondersteuning om dit werk te kunnen blijven doen.

Wilt u aan ons denken in uw persoonlijke en gemeentelijke gebeden?