Skip to main content
Opwekking-429-God-wijst-mij-een-weg

Zomaar een woensdagavond in… Oktober 2017

Opwekking-429-God-wijst-mij-een-weg
Het was weer een goede avond. De zaal zat weer helemaal vol.  Het eten kwam van het kantoor Florys. Wij zijn gewend dat zij altijd heel vroeg zijn, maar deze keer was er om kwart voor zeven nog niemand. Chris nam het voortouw om ervoor te bidden. Verhoring op het gebed het kon niet sneller, want er werd direct aangebeld: daar waren de pannen vol eten!
Alles ging er snel en met smaak in.
De bijbelstudie werd gedaan door Rene. Hij vertelde een heel persoonlijk verhaal, hoe hij door God aan de hand genomen is en vast gehouden heeft. Altijd weer indrukwekkend om te horen, het zichtbare werk van God.
Wij danken Hem voor deze gezegende avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *