Skip to main content
1 Korinthe 13 4 - 8

Zomaar een woensdagavond in …. Januari 2017

1 Korinthe 13 4 - 8
Vanavond hebben we weer een fijne avond gehad. We hadden ongeveer 32 gasten bij de maaltijd.  We hebben vooraf heerlijke bruine bonensoep van Marja op, die bij de gasten erg in de smaak viel. Ook de hoofdmaaltijd vonden de gasten erg lekker, deze keer aten we couscous.  De maaltijd was bereid door de dames van de studentenvereniging, waarvoor dank.

Na de pauze was er een bijbelstudie, die door de drie studentes werd verzorgd. Het ging over de liefde van God, aan de hand van liederen en 1 Korinthe 13. Vanuit de zaal was er ook deze keer veel reactie op de bijbelstudie en ook de liederen werden uit volle borst meegezongen (vooral het lied met de arend ;)).

We hebben vandaag weer een paar nieuwe gezichten gezien, die gelijk zijn uitgenodigd voor morgenavond of volgende week. Daarnaast konden we door de vrijwilligersavond van donderdag jl. ook de zorg voor elkaar als vrijwilligers in de praktijk brengen.

Als laatste willen we als team de nieuw coördinator bedanken voor zijn inzet van vanavond, alles is in goede banen geleid ;).

Allen Gods zegen voor komende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *