Skip to main content
liefde

Zomaar een woensdagavond in….. November

Woensdagavond 16 november was weer een drukke avond in de Bron. Het was goed vol, helaas moesten we zelfs weer mensen wegsturen. Deze avond werd er gekookt door BOB administraties uit Hardinxveld. Door de gasten wordt dat altijd weer erg gewaardeerd.

Bij binnenkomst werd vroeg men zich al af: “Wat voor lekkers hebben ze nu weer voor ons gemaakt”? Nou, de gasten werden niet teleurgesteld, en hebben heerlijk gegeten. Een van onze meest trouwe gasten bedankte zelfs met de woorden: “ik heb nog nooit zo lekker gegeten”.
De bijbelstudie werd verzorgd door Lennard. Hij had een preek uitgekozen van de EO jongeren dag, door Tiemen Westerduin. Het thema was: De liefde. De liefde van God voor ons wat beteken. De liefde van onze naasten kunnen we zonder, de Liefde van God daar kunnen we niet zonder. En.. : ‘Als je 10.000 euro krijgt, maar de liefde verliest, zou je het geld aannemen’? Na de video preek stelde Lennard nog een aantal vragen. Er werd goed meegedaan, een van de gasten had nog nooit God ontmoet. Lennard ging er knap mee om.
Al met al een rustige, goede avond.
Vriendelijke groetjes van
Marja, vrijwilliger The Innercity Project
liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *